Welkom

Laatste 3 berichten


Stan Tempelman

Stage week 18 en 19

In de 18e week ben ik verder gegaan met het rechten systeem. Deze is nu dus bijna af en ik hoop dat als het online gaat dat er geen problemen zijn en ik het systeem helemaal kan afronden. In de 19e week van mijn stage ben ik begonnen om een website te testen op php 7.2, aangezien die binnenkort word geupdate. Een Javascript error zorgde ervoor dat bijna geen een knop het deed. Ook zit er een error in het Framework omdat deze niet meer word geupdate. Ook zijn we begonnen met een app die naar een webapp moet worden veranderd.

2019-01-22 11:12

Stan Tempelman

Stage week 16 en 17

In de 16e week van mijn stage had ik vakantie en in de 17e week van mijn stage begon ik pas weer op woensdag. in die week ben ik bezig geweest om het rechten systeem van de beheerders compleet om te gooien. Dit was een leuke uitdaging waarbij ik tegen interessante dingen ben aangelopen. In plaats van de beheerder een bepaald niveau geven moest de beheerder per gebruiker en per pagina aangeven of die mocht worden aangepast, bekeken of helemaal geen toegang heeft. Het systeem is nog niet in gebruik omdat er een paar dingen zijn die pas opgelost kunnen worden als het systeem online is.

2019-01-22 11:06

Stan Tempelman

Stage week 15

In de 15e week van mijn stage heb ik een functie gebouwd die de gebruiker naar het inlog scherm brengt zodra hij/zij een pagina opvraagt die alleen zichtbaar is voor ingelogde gebuikers. zodra je bent ingelogd word je doorgestuurd naar de pagina die je wou bezoeken. Ook moest bij een andere website het IP worden opgeslagen bij het aanmelden. Ik heb wat database tabellen opgeschoond, want er stonden allemaal nutteloze dingen in. Ook heb ik het email adres verplicht gemaakt en heb uitgezocht hoe we de Postcode API kunnen implementeren op de website. Vrijdag ben ik begonnen met het veranderen van het beheersysteem van de website. De hoofdbeheerder moet voor elke gebruiker kunnen aangeven welke pagina's ze mogen aanpassen.

2018-12-21 16:43